Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Επαναληπτική επιστημονική διημερίδα με θέμα: "Παιδιά σε κίνδυνο: ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού"
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με  τις  Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης B΄,Γ’, Δ’, Δυτ. Αττικής και Πειραιά, και τις Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Α’, Β’ Γ’, Δ’ Αθήνας, μέσω των αντίστοιχων Υπευθύνων Αγωγής Υγείας  και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, διοργανώνουν επαναληπτική διημερίδα με θέμα:
 «Παιδιά σε κίνδυνο: ο ρόλος του σχολείου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού»,

  την Παρασκευή 21/02/2020 από τις 16:30 έως τις 20:00 και το Σάββατο 22/02/2020 από τις 10:00 έως τις 14:30, στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Αθήνα

Σκοπός της διημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε θέματα κακοποίησης/παραμέλησης, εμπορίας, και εκμετάλλευσης παιδιών και εφήβων, καθώς και στον ρόλο του εκπαιδευτικού και του σχολείου στην πρόληψη, ανίχνευση και διαχείριση τέτοιων φαινομένων.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς της ΔΙΠΕ Δυτ. Αττικής, όλων των ειδικοτήτων, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σχολικούς ψυχολόγους των σχολείων αρμοδιότητας των Δ.Δ.Ε. και Δ.Π.Ε. που συνδιοργανώνουν. Απαιτείται προεγγραφή,Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους είχαν δηλώσει και δεν μπόρεσαν λόγω έλλειψης θέσεων να παρακολουθήσουν την διημερίδα τον Ιανουάριο οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν την επιθυμία συμμετοχής τους μόνο ηλεκτρονικά στην παρακάτω Φόρμα, έως την Τρίτη 18/02 στις 22:00
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για τις νέες αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScd21jBPl650WJT6hhSQBUerZKBTT-x9X78xVWqN9pbV4DvWw/viewform

Το πρόγραμμα βρίσκεται ΕΔΩ


 Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, Σταματοπούλου Γεωργίτσα.


Ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Αττικής

Παναγιώτης Σπύρου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου