Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Με λίγα λόγια και πολλές εικόνες- από το Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Δυτικής Αττικής 2015
Θεατρικό δρώμενο απο τα παιδιά του 5ου Δ.Σ. Άνω Λιοσίων

Με την εθελόντρια Ειρήνη Πρέκα που καθοδηγεί και ενημερώνει τους μικρούς επισκέπτες

Με τον αστυφύλακα κ Γιαννόπουλο Σωτήρη και την Εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ
Το Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. & Α.Υ. 2015 έλαβε χώρα στις 26 & 27 Μαΐου 2015 στον πολύ άνετο χώρο του βιομηχανικου κτιρίου της Ελαιουργικής στην Ελευσίνα. Το φεστιβάλ συνδιοργανώθηκε από τις Υπ/νους Σχολικών Δραστηριοτήτων Αλεξάνδρα Τσίγκου  (Υπ/νη Π.Ε.), Γωγώ Σταματοπούλου (Υπ/νη Α.Υ.) και τον Δήμο της Ελευσίνας.
Οι σχολικές ομάδες συμμετείχαν με έκθεση δημιουργημάτων τους από τα αντίστοιχα προγράμματα, κατασκευές, αφίσες, ψηφιακές παρουσιάσεις, βίντεο και θεατρικά. Αρκετοί ήταν οι μαθητές που επισκέφθηκαν την έκθεση και απόλαυσαν τα έργα τους ή παρουσίασαν ζωντανά το πρόγραμμά τους.
Παράλληλα οι εθελοντικές ομάδες που συνεργάστηκαν έδωσαν ένα εργαστηριακό και διαδραστικό χαρακτήρα στις εργασίες του φεστιβάλ με την ποιοτική εργασία που έγινε στις ομάδες των μαθητών που συμμετείχαν.
 Η ΕΛΛΕΤ με το Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο σε ένα ταξίδι στη χώρα των αισθήσεων και των γεύσεων
 Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εγκάρδια για την άψογη παιδαγωγική προσέγγιση που πρόσφεραν στους μαθητές μας το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης- MIO ECSDE που παρουσίασε το «Δώρο της Βροχής», το ΣΠΕ της ΕΛΛΕΤ με το Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, την Εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ με το Πυροσβεστικό όχημα και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, τον Συντονιστικό Φορέα για την Προστασία του Βουρκαρίου, το Θριάσιο Νοσοκομείο, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ελευσίνας, το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, τον Νίκο Γιούπη και την Κάτια Μακρυκώστα με το θεατρικό παιχνίδι.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τα σχολεία της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου, της Μάνδρας, των Άνω Λιοσίων, των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ με οποιονδήποτε τρόπο, τους εκπαιδευτικούς για τον κόπο τους και τους μαθητές για τις δημιουργίες τους.
Με το πυροσβεστικό όχημα της Εθελοντικής Ομάδας ΚΟΥΡΟΣ

Παρουσίαση προγράμματος απο το 6ο Δ.Σ. Άνω Λιοσίων

Το μίνι πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που στήθηκε ειδικά για το φεστιβάλ
  Το «Δώρο της Βροχής» από το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης- MIO ECSDE Medies

Η συμμετοχή του Νοσοκομείου ΘΡΙΑΣΙΟ με τις Επισκέπτριες Υγείας να ενημερώνουν για την υγιεινή των χεριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου