Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό πρόγραμμα Α΄ Βοηθειών για εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Αττικής


Η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Διαχείρισης & Οργάνωσης Αθλητισμού, συνδιοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων Αγωγής Υγείας με θέμα:

«Παροχή Α΄ Βοηθειών στο σχολικό περιβάλλον από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής»

Σκοπός των βιωματικών σεμιναρίων είναι να παρασχεθούν γνώσεις σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής σε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης, τόσο στο σχολικό περιβάλλον όσο και σε άλλους χώρους δραστηριοποίησής τους. Απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) που ανήκουν στην Δ/νση Π.Ε. Δυτικής Αττικής.                                                                                                                                             
Το σεμινάριο, το οποίο θα υλοποιηθεί από τον καθηγητή Βιολογίας της άσκησης, του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Παν/μίου Πελοποννήσου κ. Απόστολο Στεργιούλα, Πιστοποιημένο Εκπαιδευτής της First Emergency Response.UK..
Θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων  του 9ου Δ.Σ. Ελευσίνας (Αφών Κυπραίου 45 – τηλ. 2105546256)   κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Συναντήσεις
Θέμα:
Ημερομηνία
Ώρες

Η χρησιμότητα του πάγου και των περιδέσεων στις πρώτες βοήθειες (πρακτική εξάσκηση)


Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

 16.30-19.30


Πρώτες βοήθειες σε κακώσεις μαλακών μορίων, οστών και σπονδυλικής στήλης
(πρακτική εξάσκηση)


Πέμπτη    2 Νοεμβρίου 2017

16.30-19.30


Πρώτες βοήθειες σε απώλεια αναπνοής και κυκλοφορίας (πρακτική εξάσκηση)


Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

16.30-19.30Σημειώνεται ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του εν λόγω σεμιναρίου προϋποθέτει παρακολούθηση και των τριών συναντήσεων και δεν είναι δυνατή η επιλεκτική παρακολούθηση μόνο μιας ή δύο συναντήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί ΠΕ 11 που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου  2017:Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας: Σταματοπούλου Γεωργίτσα.


Ο Δ/ντής  Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής

Σπύρου Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου