Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙ.Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»


Η Δ/νση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, μέσω της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, οργανώνει, σε συνεργασία  με τον Τομέα Δημόσιας Υγείας –Τμήμα Επισκεπτών Υγείας του Γ.Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:
 «Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο».

που θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 στο χώρο του Νοσοκομείου.
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η κάλυψη της ανάγκης των εκπαιδευτικών για έγκυρη ενημέρωση και εκμάθηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών, ώστε να είναι σε θέση να παράσχουν τις Πρώτες Βοήθειες μέχρι την άφιξη των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου και είναι διάρκειας τριών (3) ωρών από 16:00  έως 19:00μμ.
Η θεματολογία περιλαμβάνει (επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα) :
  • «Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο»
  • «Σχολικό Φαρμακείο»
  • «Το διαβητικό παιδί στο σχολείο»
  • «Σχολείο φιλικό προς τους μαθητές»

Απευθύνεται σε όλους του εκπαιδευτικούς της ΔΙ.Π.Ε. Δυτικής Αττικής και γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι τις 28-11-2014:

Θα προηγηθούν όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν σεμινάριο ίδιας θεματικής. Τα ονόματα των εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, Σταματοπούλου Γεωργίτσα.


Ο Δ/ντής της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής



Σπύρου Παναγιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου