Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Πρόσκληση συμμετοχής στην Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι βρισκόμαστε στο αφετηριακό σημείο λειτουργίας μιας νέας Ένωσης, που θα φέρει κοντά όλους εκείνους τους ανθρώπους που υπηρετούν την Αγωγή Υγείας στην εκπαίδευση!
👉Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας προσδοκά να έχει κοντά της Εκπαιδευτικούς (όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων) και Σχολικούς Νοσηλευτές, υπηρετούντες/σες και συνταξιούχους, που θέλουν να ενημερώνονται, να υποστηρίζουν και να εκφράζονται για προγράμματα και δράσεις που αφορούν στην ψυχική, κοινωνική και σωματική υγεία των παιδιών.
Η Ένωση πανελλαδικά θα ενημερώνει, ευαισθητοποιεί, εκπαιδεύει και θα υποστηρίζει θεσμικά θέματα που αφορούν τη Σχολική Αγωγή Υγείας.
Το νέο αυτό εγχείρημα είναι η φυσική συνέχεια του ιστορικού Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας και παρέχει πλέον την ευκαιρία σε όλους και όλες να συμμετέχουν, χωρίς καμία δέσμευση, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή έως την προκήρυξη εκλογών, αποτελείται από τον πυρήνα του ΔΣ του Συλλόγου.
Είναι ιδιαίτερη η τιμή να έχω σε αυτήν, τη θέση της Προέδρου, με αντιπρόεδρο την εξαιρετική συναδέλφισσα Άννα Μπαφίτη, Κοινωνιολόγο, και μέλη την πρώην αεικίνητη Πρόεδρό μας στον ΠΣΕΑΥ, Μαρία Παπαδοπούλου, τον αγαπητό σε όλους Γραμματέα μας Γιάννη Τομπούλογλου, την πρώην Ταμία μας Ελένη Καβαζίδου και τη Χρυσάνθη Παλάζη. 
Σας περιμένουμε να πλουτίσετε το δυναμικό μας που ήδη έχει μεγαλώσει και να τεθείτε στην πρωτοπορία για την ανάδειξη της σημασίας της Σχολικής Αγωγής Υγείας στο σύγχρονο σχολείο! Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία που τυχόν χρειάζεστε.

Η Πρόεδρος
Γ. Σταματοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου