Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΣΤΟ Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ "ΘΡΙΑΣΙΟ"


Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τον Τομέα Δημόσιας Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Αττικής και τη Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. της 62ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιούν την Παρασκευή στις 23 Οκτωβρίου 2015,  Ημερίδα με τίτλο:

«Προαγωγή Υγείας στο Σχολείο»

Σκοπός  της ανωτέρω εκδήλωσης είναι να καλύψει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών  και των επαγγελματιών υγείας για συνεχιζόμενη και έγκυρη ενημέρωση και  διεύρυνση γνώσεων σε ζητήματα  προαγωγής υγείας στο χώρο του σχολείου.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε Διευθυντές (ή Υποδιευθυντές) των σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής, ώστε να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές των σχολείων τους.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εντός ωραρίου λειτουργίας των σχολείων στο χώρο του Αμφιθέατρου του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», κατά τις ώρες 08.00- 14.00 μμ.
Για τους συμμετέχοντες θα δοθεί ονομαστική άδεια παρακολούθησης από τον Διευθυντή ΔΠΕ και βεβαίωση παρακολούθησης.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στην σχολική τους μονάδα, να συμπληρώσουν την φόρμα αίτησης που επισυνάπτεται προκειμένου να καταρτιστεί έγκαιρα ο κατάλογος συμμετεχόντων και να εγκριθεί από τον Διευθυντή Δ.Π.Ε.

Η φόρμα αίτησης θα σταλεί συμπληρωμένη ηλεκτρονικά στο agygeias@dipe-dytik.att.sch.gr  έως την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στις 14:00.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας και η αφίσα (ηλεκτρονικά) και η αίτηση συμμετοχής.


Ο Διευθυντής ΔΙΠΕ Δυτικής Αττικής


Σπύρου Παναγιώτης






















ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:
 «ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

23 Οκτωβρίου 2015

Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»
Αμφιθέατρο του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων 
  Ώρες : 08.00- 14.00μμ.

ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΤΡΙΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου