Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Διεθνές Συμπόσιο «Αειφόρο Σχολείο: Όραμα, δράσεις, προοπτικές»


Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε», το British Council και η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Αττικής με τη συνεργασία της Α΄ Δ/νσης Π.Ε Αθηνών –Σχολικές Δραστηριότητες, και την υποστήριξη του Ιδρύματος Ευγενίδου και του 6ου ΓΕΛ Καλλιθέας
συνδιοργανώνουν Διεθνές Συμπόσιο με θέμα:
«Αειφόρο Σχολείο: Όραμα, δράσεις, προοπτικές».
Στο Συμπόσιο θα συζητηθούν οι δυνατές συνέργειες ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς φορείς και άλλες δομές, ώστε να προωθηθεί η ιδέα του Αειφόρου Σχολείου στη χώρα μας . Εμπειρογνώμονες από τη Μεγάλη Βρετανία και την Κύπρο θα καταθέσουν επίσης την εμπειρία από τις χώρες τους σχετικά με το θέμα.
Το Συμπόσιο θα ξεκινήσει στο Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου (15.30-21.00)και θα ολοκληρωθεί στο 6ο ΓΕΛ Καλλιθέας το Σάββατο 7 Νοεμβρίου (09.00-17.30).
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συμπόσιο και ειδικότερα στα βιωματικά εργαστήρια καλούνται να δηλώσουν στην παρακάτω διεύθυνση:
Διαβάστε την Πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας για το Συμπόσιο.
Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα εισηγήσεων του Συμποσίου.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο.
Οι Υπεύθυνες Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νης Π.Ε. Δυτικής Αττικής συμμετέχουν με βιωματικά σεμινάρια αντίστοιχης θεματολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου