Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθήματα Οδικής Ασφάλειας με τη στήριξη της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής στην Έκθεση "Μεγάρων Γη" στις 4,5,6 και 7 /9/2014

Η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ , η Τροχαία Μεγάρων και η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων (ΛΕ.Μ.Μ.), με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος ( Ο.Μ.Α.Ε. ) , της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ( Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ), της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ( Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας ) και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων ( ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ ), θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια με θέμα την Οδική Ασφάλεια & την Κυκλοφοριακή Αγωγή, που θα λάβουν χώρα στο Άλσος "Θεόγνιδος" του δήμου Μεγαρέων στα πλαίσια της  6ης  Έκθεσης "Μεγάρων Γη΄΄,   στις 4,5,6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014  σε παιδιά και ενήλικες. 
Μεταξύ άλλων, πέρα από τη διανομή έντυπου υλικού  με διαθεματικές δραστηριότητες σε θέματα οδικής ασφάλειας, θα υπάρχουν προσομοιωτές του Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ .Το θέμα του περιπτέρου γαι το έτος 2014 είναι : "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου