Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Το 6ο Δημ. Σχ. Ασπροπύργου "πρεσβευτής" για την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

 Ένα "δικό" μας σχολείο, το 6ο Δημ. Σχολείο Ασπροπύργου, συμμετέχει με την παραπάνω αφίσα που δημιούργησαν δάσκαλοι και παιδιά,  ειδικά για την "Ημέρα του Ασφαλούς Διαδικτύου" στην εν λογω ημερίδα στις 5 Φεβρουαρίου 2013.Είναι ένα από τα σχολεία "πρεσβευτές" που προάγουν τη  σωστή και ενημερωμένη πλοήγηση.

Η θεματική της ημέρας αυτής, όπως αποφασίστηκε από το INSAFE είναι: "Online rights and responsibilities - Δικαιώματα και υποχρεώσεις μας στους online κόσμους"


 Στην ανοιχτή ημερίδα θα αναλυθούν ζητήματα που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων μας στους online κόσμους, ως ανήλικοι, ως ενήλικες, ως καταναλωτές, ως Πολιτεία, αλλά και ως Βιομηχανία του Διαδικτύου. Σε αυτό θα συμβάλλουν διακεκριμένοι ομιλητές από εξέχοντες φορείς εθνικής και διεθνούς εμβέλειας.

Το 6ο Δημ. Σχ. Ασπροπύργου με τον διευθυντή και εμπνευστή της αφίσας, Κων/νο Μπουζούκη καθώς και με τους συνδημιουργούς εκπαιδευτικούς: 
 Παντουβάκη Στρατηγούλα
Σπηλιοπούλου Κατερίνα
Χαραλάμπους Μιχαήλ και
Τσακνίδη Κυριάκο
έχουν προγραμματίσει και υλοποιούν προγράμματα δύο Αγωγής Υγείας, που αφορούν το διαδίκτυο και την προστασία από τους κινδύνους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου