Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Επιμορφωτικό Σεμινάριο από τη ΔΙΠΕ Δυτ. Αττικής και την Ένωση Νοσηλευτών με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες στο Σχολείο και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση


Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής διά της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Αττικής και την  Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:
«Πρώτες Βοήθειες στο Σχολείο και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση».

Το σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2016 και ώρες 16:30μμ έως 20.00μμ στο 4ο Δημ. Σχολείο Μάνδρας, συνοικία Παπακώστα 62, Μάνδρα, τηλ. 2105556248.
Το σεμινάριο  απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και έχει ως σκοπό την ενημέρωσή τους σε θέματα Πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στο χώρο του σχολείου, με τα οποία έρχονται σε επαφή στην καθημερινότητά τους. 
Στους/στις συμμετέχοντες/χουσες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 45 εκπαιδευτικοί και από τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
Παρακαλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα αίτησης που επισυνάπτεται προκειμένου να καταρτιστεί έγκαιρα ο κατάλογος συμμετεχόντων και να υπάρξει σωστός συντονισμός των δύο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Για την επιλογή των εκπαιδευτικών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.
Η αίτηση θα πρέπει  να σταλεί συμπληρωμένη ηλεκτρονικά στο e-mail
agygeias@dipe-dytik.att.sch.gr   έως τη Δευτέρα  11 Απριλίου 2016.
Επισυνάπτεται η φόρμα αίτησης συμμετοχής.





Ο Δ/ντής  Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής




Σπύρου Παναγιώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου