Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση σε βιωματικό σεμινάριο για την Αειφορική Μεσογειακή Διατροφή στο σχολικό κυλικείο


Η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, οργανώνει βιωματικό σεμινάριο για τη Μεσογειακή Διατροφή με θέμα:

« Η Αειφορική Μεσογειακή Διατροφή στο σχολικό κυλικείο και στην Κοινότητα. Πρόληψη, φροντίδα, ενδυνάμωση.»

 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στο ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας - Τμήμα Πολιτισμού ( Παγκάλου και Κίμωνος 11, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας) και ώρες 16.30-20.00.
Σκοπός του βιωματικού σεμιναρίου είναι η προαγωγή της διατροφικής αγωγής καθώς και  της σωματικής και ψυχικής Υγείας των μελών της εκπαιδευτικής και της ευρύτερης Κοινότητας. Ανιχνεύει τρόπους υλοποίησης των αρχών της Μεσογειακής Διατροφής στο σχολικό κυλικείο και προσανατολίζεται στην ανάπτυξη σχέσεων και συνδέσεων της σχολικής και της τοπικής κοινότητας στην προσπάθεια της μετατροπής του σχολείου σε Αειφόρο Σχολείο.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Περσεφόνη Τσιμάκη, μέλος του Σ.Π.Ε. του εγκεκριμένου προγράμματος «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο» και την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής, θα είναι διάρκειας 4 διδακτικών ωρών και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που υλοποιούν προγράμματα Αγωγής Υγείας αντίστοιχης θεματολογίας καθώς επίσης και στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο τοπικό μας δίκτυο: «Σχολείο Αειφόρο: Αλλάζουμε το χώρο, τις μεθόδους, τις σχέσεις».
Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση:


μέχρι την Παρασκευή 1 Απρίλίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ.. Τα ονόματα των συμμετεχόντων  θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στις 12.00 π.μ. και θα σταλεί ο κατάλογος στα σχολεία.

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, Σταματοπούλου Γεωργίτσα.







Ο Δ/ντής  Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής






Σπύρου Παναγιώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου