Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Πρόσκληση συμμετοχής στο διαδικτυακό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με τίτλο: «Πρώτες βοήθειες στον χώρο του σχολείου


 

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄ Αθήνας, Πειραιά και Πέλλας και τη Διεύθυνση Δ.Ε Δυτικής Αττικής, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, Σχολικών Δραστηριοτήτων και Πολιτιστικών Θεμάτων, συνδιοργανώνουν  διαδικτυακό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με θέμα:

«Πρώτες βοήθειες  στον χώρο του σχολείου» 

την Τρίτη  13 Δεκεμβρίου  2022  και ώρα 18.00 έως 20.00

 Απευθύνεται στις/στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν στις σχολικές μονάδες των άνω διευθύνσεων. Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η απόκτηση βασικών θεωρητικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις στο χώρο του σχολείου, με τις οποίες έρχονται σε επαφή οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους.

Η υλοποίησή του θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 έως 20.00, μέσω της πλατφόρμας webex. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 11/12/2022 και ώρα 10.00 το πρωί. Ο  σύνδεσμος σύνδεσης θα σταλεί στους συμμετέχοντες τη Δευτέρα 12/12/2022, στα προσωπικά μέιλ που θα δηλώσουν στην αίτησή τους.

Ομιλήτρια είναι η Δρ. Χριστίνα Πασαλή RNPGDip (Ed), BBA(c) , MScMSHCMPhD, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής, 1ο ΕΠΑΛ Περάματος, ΔΙΔΕ Πειραιά. Είναι Διευθύντρια πιστοποιημένων σεμιναρίων από το E.R.C. στη Βασική και Εξειδικευμένη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, ECG & Pharmacology. Έχει μακρά εμπειρία και επιστημονική γνώση σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού.

Προκειμένου να προγραμματίσουμε έγκαιρα τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να μεταβούν στον παρακάτω  ηλεκτρονικό σύνδεσμο και να υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής:

https://forms.gle/u4nQPFSByphfS2SQ6

                            

Για την επιλογή των εκπαιδευτικών θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, όσοι/ες επιθυμούν, θα λάβουν σχετική βεβαίωση συμπληρώνοντας σχετική φόρμα που θα αναρτηθεί στο τέλος του σεμιναρίου. Σημειώνουμε ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

          

 Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας: Γεωργίτσα Σταματοπούλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου