Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Αττικής στην 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Αναπνευστικών και Αλλεργικών Παθήσεων στις 19/9/2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος (Παιδιατρικός Τομέας), η  Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία και η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία διοργάνωσαν και πραγματοποιούν την 3η Νοσηλευτική Διημερίδα Αναπνευστικών και Αλλεργικών Παθήσεων στα πλαίσια του 5ου Πανελλήνιου Παιδοπνευμονολογικού και Παιδοαλλεργιολογικού Συνεδρίου.

Κύριος σκοπός του Παιδιατρικού Τομέα του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας είναι η προαγωγή της επιστημονικής και κλινικής εκπαίδευσης των νοσηλευτών. Η θεματολογία της φετινής διημερίδας έχει ως στόχο την επιστημονική κατάρτιση των παιδιατρικών νοσηλευτών στη νοσηλευτική φροντίδα νεογνών και παιδιών με αναπνευστικές αλλά και αλλεργικές παθήσεις και τη διαχείριση των αναγκών τόσο των μικρών ασθενών όσο και των οικογενειών τους στο νοσοκομείο και την κοινότητα. 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Προσκεκλημένη ως ομιλήτρια σε αυτό είναι η  Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας ΔΙΠΕ Δυτ. Αττικής, Σταματοπούλου Γεωργίτσα, η οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης :

"Αντιμετώπιση οξέων Παιδοαλλεργιολογικών προβλημάτων στο χώρο του σχολείου "  που απευθύνεται στους εκπ/κούς της Α/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής και υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Δ/νση αυτή με πρωτοβουλία του Π.Γ.Ν.Α. "ΑΤΤΙΚΟΝ" και της Υπευθύνου.  Η εισήγηση θα έχει θέμα:
"Αντιμετώπιση επειγουσών αναπνευστικών και αλλεργικών καταστάσεων στο χώρο του σχολείου. Απόψεις δασκάλων και νοσηλευτών."
θα πραγματοποιηθεί σε στρογγυλό τραπέζι την Παρασκευή 19/9/2014 στις 17.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου