Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο πρότυπος παιδότοπος της Τροφούπολης - Διατροφότοπος


Ο πρότυπος παιδότοπος της Τροφούπολης - Διατροφότοπος

http://www.trofoupoli.gr/playground

54

Η Τροφούπολη, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της, έχει σκοπό να ενημερώσει τα παιδιά και τους γονείς στο θέμα της σωστής διατροφής στηριζόμενη στη φιλοσοφία "ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ" που έχει αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική. Βασικός της στόχος είναι να τους μυήσει στον κόσμο της σωστής διατροφής, άσκησης και υγείας μέσα απ'τη διασκέδαση! Αυτό το ενδιαφέρον αποδεικνύεται έμπρακτα από την πρωτοποριακή ιδέα που μήνες τριγυρίζει το μυαλό μας και μόλις που έγινε πραγματικότητα! Ένας χώρος που ετοιμάζουμε 10 ολόκληρους μήνες με πολλή προσοχή και περίσσεια αγάπη είναι πλέον έτοιμος να σας υποδεχθεί και ανοίγει τις πόρτες του σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012!
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινήσαμε τη λειτουργία του πρώτου Διατροφότοπου, που βρίσκεται στην Αργυρούπολη, επί της οδού Λαμίας 16 & Τεγέας 15 (είσοδος από την Τεγέας). Ο πρώτος Διατροφότοπος στην Ελλάδα είναι γεγονός!
 
Ο Διατροφότοπος της Τροφούπολης αποτελεί έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργικής ενασχόλησης για τα παιδιά και ενημέρωσης των γονέων για θέματα που αφορούν την ισορροπημένη διατροφή και την ανάπτυξη των παιδιών. 
 
Ο Διατροφότοπος της Τροφούπολης είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος παιδότοπος στην Ελλάδα που έχει επιδοτηθεί σαν καινοτόμος ιδέα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Διατροφότοπου είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ως προτεινόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία και νηπιαγωγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου